DSZ 1 laat goede indruk achter in midweekse wedstrijden.

11 maart 2022 22:15

De afgelopen 2 donderdagen heeft DSZ 6 punten toegevoegd aan zijn totaal. Het schuift hierdoor op naar de vierde plaats in de competitie. Het team van Arjen Kuijpers lijkt op stoom te komen en tegenstander SCP1 en DIOSA1 werden eenvoudig verslagen.

SCP 1 – DSZ 1     1 - 3

Donderdag 24 februari was SCP de tegenstander. Direct bij de aftrap volgde een hevige sneeuw- en hagelbui in Puiflijk die gelukkig ook weer snel voorbij trok. De kou bleef en dat beïnvloede het spel duidelijk. Boudewijn de Kadt maakte al vroeg de 0-1 in de wedstrijd en het leek daarna snel beslist te worden. Maar onzorgvuldigheid hield DSZ van een verdere score af. Pas aan het begin van de tweede helft maakt Bram van Baren vanuit een vrije trap de bevrijdende 0-2 en maakte Jasper van Dreumel vanaf de stip de 0-3. SCP kon in de laatste minuut nog wat terug doen. Keeper Guido vd Heuvel werd ook door een penalty verslagen. Eindstand 1-3. DSZ veel sterker maar te laconiek in de afronding en de kou zorgde ervoor dat de wedstrijd nooit echt los kwam.

DSZ 1 – DIOSA 1    4 – 0

Donderdag 3 maart kreeg DSZ DIOSA op bezoek. Het werd een makkelijke overwinning met 2 doelpunten in de eerste helft van Jasper van Dreumel waarvan 1 uit een penalty. Na de rust maakte Bram van Baren de 3-0 en had Han Thijssen het slotakkoord met een treffer in de slotseconde. Beide teams moesten het stellen met enkele afwezigen maar DSZ had daar minder last van en troefde de bezoekers op alle fronten af. In de eerste helft kon DIOSA soms nog een vuist maken maar de tweede helft werd er door DSZ geen enkele kans meer gegund aan DIOSA. Een duidelijke afgetekende overwinning.