Archief

Archief

Sinterklaas op bezoek bij SV DSZ

Gisteren, 28 november 11:00  We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Sinterklaas middag en avond bij DSZ!!meer »

3x gelezen

Grote nederlaag voor DSZ tegen Brakkenstein.

27 november 19:30  Het verschil tussen de middengroep en de staart van de competitie is niet bijster groot. Met winst in deze wedstrijd zou DSZ zichzelf een mooie dienst bewijzen in de stand. De resultaten van de afgelopen weken gaf daarin zeker hoop. Helaas verliep de wedstrijd geheel anders. meer »

67x gelezen

Afgelopen maandag 14 November jl. gaf de KNVB een praktijkbijeenkomst voor jeugdtrainers

14 november 19:15  De KNVB beschrijft de praktijkbijeenkomst als volgt: “Als jeugdtrainer sta je voor een aantal mooie uitdagingen: alle spelers van het team plezier laten ervaren en de mogelijkheid bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen door een fijne voetbalomgeving voor ze te creëren. Een omgeving waarin de kinderen, binnen het team, zichzelf kunnen zijn, eigen keuzes mogen maken, ervaren dat ze zich positief ontwikkelen en waarin de trainer een belangrijke rol speelt.“meer »

6x gelezen

DSZ pakt punt in slotminuut tegen RKSV Driel.

30 oktober 20:15  Na een week zonder programma volgt de wedstrijd uit en tegen Driel. Driel is momenteel een goede middenmoter die graag de 3 punten thuis houdt om aansluiting met de top te behouden. DSZ zou graag eens de volle 3 punten pakken om het zelfvertrouwen wat op te vijzelen.meer »

112x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!