Archief - DSZ

Archief

Archief

DSZ 1 kansloos tegen Jonge Kracht 1

26 maart 18:00  Na 2 verloren wedstijden staat DSZ weer in de gevarenzone. Nu nog goed voor een plaats in de nacompetitie maar de concurrentie zit hen dicht op de hielen. Winst was dan ook meer dan welkom in deze uitwedstrijd in Huissen. Naast de langdurig geblesseerde spelers melden zich een dag voor aanvang door omstandigheden ook Laurens en Jasper van Dreumel af. meer »

83x gelezen

Wispelturig DSZ 2 lijdt nederlaag tegen Aquila

12 maart 22:15  Wie DSZ 2 de afgelopen weken heeft gevolgd, al is het maar met scorebordjournalistiek, weet dat Ons Aller Twidde niet echt de 'winning mood' te pakken heeft. De laatste overwinning dateert alweer van 5 februari tegen AAC-Olympia (3-0). meer »

80x gelezen

Nipt verlies voor DSZ uit bij Quick 1888.

12 maart 19:30  DSZ heeft in de uitwedstrijd tegen de nummer drie een nipt verlies geleden. Eindstand werd 2-1. Quick was de beter voetballende ploeg maar verzuimde de score aan het eind te vergroten waardoor DSZ uitzicht hield op een gelijk spel. Door de aanvalsdrang in de slotfase van de thuisploeg kreeg DSZ nog mooie kansen met enkele counters. Dit omdat de verdediging van Quick 1888 regelmatig met een man minder kwam te staan.meer »

93x gelezen

DSZ verslaat FC Jeugd en passeert ze op de ranglijst.

5 maart 20:00  Zondag 5 maart 2023. Een belangrijke overwinning voor DSZ tegen FC Jeugd uit Ede. Tevens een revanche op de nipt verloren strijd in de uitwedstrijd. Op een steeds moeilijker bespeelbaar veld bleek combinatiespel bijna onmogelijk en was ook bij de afronding enkele malen het veld de grootste tegenstander. meer »

86x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!