Jeugdinformatie

Jeugdinformatie

Sinds het seizoen 2017 / 2018 heeft DSZ weer een eigen jeugdafdeling met een eigen jeugdcommissie. We zijn dit seizoen gestart met 5 jeugdteams: MO13, JO12, JO09, JO08 en JO07 Mocht er momenteel geen team in jouw leeftijdscategorie zijn, meldt je dan toch aan. Dan gaan we kijken of we ook voor jouw een team kunnen vormen!

Onze club is zeer betrokken met iedere speler en wij willen iedereen met plezier laten voetballen op ieder gewenst niveau. Dat doen we door:

-     Korte lijnen, snel schakelen

-     Persoonlijk en informeel contact

-     Plezier, sfeer, gezelligheid & veiligheid staan bij ons bovenaan

-     Er worden veel jeugdactiviteiten georganiseerd buiten het veldvoetbal om

-     Vanaf JO07 voor iedere speler trainingspak en tas

-     Ieder team heeft een hoofdtrainer, assistent-trainer en leid(st)er. De trainers worden begeleid door ervaren (senioren) hoofdtrainers en DSZ biedt de mogelijkheid om cursussen te volgen bij de KNVB.

-     Er is een aparte Jeugdcommissie met enthousiaste vrijwilligers.

-     Mocht er de ambitie zijn om op hoger niveau te spelen, dan begeleiden wij je graag naar een passende club met een professionele jeugdopleiding

Momenteel zijn er 45 jeugdleden actief en worden er door de Jeugd Commissie diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, denk hierbij aan een zaalvoetbaltoernooi, darttoernooi, spelmiddag voor de allerkleinsten, met je team naar een échte voetbalwedstrijd in een heus stadion.

Voor meer info kun je direct contact opnemen met Heidi Beumer, coördinatie jeugd.

jeugdcommissie@svdsz.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!