DSZ JO12 WINTERKAMPIOEN!

15 december 2019 17:30

Op een nat en koud veld moest DSZ winnen van Unitas om kampioen te worden. De supporters wisten in grote getale de weg naar Wamel te vinden om de jongens aan te moedigen.

DSZ begon wat nerveus aan de wedstrijd, het duurde even voordat de jongens in hun spel kwamen. Ook de wind speelde een belangrijke rol deze wedstrijd. Na 10 minuten kwam DSZ op voorsprong door Kian.
DSZ had de weg naar het doel van Unitas gevonden, maar de keeper stond steeds op de goede plek. Halverwege de eerste helft maakte Sem er 2-0 van door een geweldig afstandsschot. In de tweede helft was DSZ ook de betere ploeg, maar steeds weerhield de keeper van Unitas een grotere score. Maar net voor tijd wist Jayden na een solo de eindstand op 3-0 te zetten. Na het eindsignaal kon de vlag uit bij DSZ en kon het kampioenschap worden gevierd.

Namens DSZ en alle supporters gefeliciteerd met jullie KAMPIOENSCHAP !