Facebook Toestaan Niet toestaan

JO12 - 1 overtuigend naar volgende ronde beker

21 oktober 2019 6:15

Afgelopen zaterdag moesten de jongens van de JO 12 aantreden tegen het sterke Alverna.
Op een nat veld bleek dat DSZ al meteen het beste van het het spel had. De defensie van Alverna kreeg geen grip op de aanvallers van DSZ. Met name Finn was een ware kwelgeest voor Alverna. Hij scoorde de eerste helft dan ook 2 keer voor de Oranje Witten.
Ook Jayden liet zich nadrukkelijk zien en scoorde ook 1 keer. In de tweede helft kwam Alverna beter in het spel , en scoorde dan ook snel de 3-1. Met een geweldig afstandsschot van Tygo werd het 4-1. Alverna reageerde meteen met een tegentreffer.
Jayden gooide definitief de wedstrijd op slot door in de slotfase er op prachtige wijze 5-2 van te maken. Door deze mooie overwinning , zijn onze jongens zowel in de competitie als de beker nog ongeslagen.