Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

DSZ Update: Heren 1 verliezen in extremis, Dames 1 zetten goede reeks voort

20 maart 2017 14:00

Hieronder vind je een overzicht van de gespeelde wedstrijden door de zes seniorenelftallen afgelopen weekend.

Aquila 1 – DSZ 1 0-1

Eerder in het seizoen wist het eerste elftal DSZ verrassend Aquila 1 op een gelijkspel te houden. Dit weekend leek een soortgelijk scenario zich voor te doen voor beide teams. Echter trok Aquila aan het langste eind. In de blessuretijd scoorde Aquila de 0-1 tegen de touwen en liet DSZ 1 zonder punten huiswaarts keren.

DSZ 2 – Victoria ’25 2 0-0

De mannen van het tweede elftal hebben moeite om constant te blijven presteren. Vorige week werd er nog gewonnen van het sterke Brakkenstein, maar kon dit weekend tegen Victoria ’25 geen vuist maken. Verder dan een 0-0 stand kwamen ze niet. Een uitgebreid verslag van de wedstrijd is hier te vinden.

Niftrik 4 – DSZ 3 3-2

Op de vroege morgen speelde DSZ 3 op bezoek bij Niftrik 4 in een directe strijd om plaats negen. Het derde elftal moest het onderspit delven. In de eerste helft kwamen ze met 2-0 achter, maar na rust kwamen ze sterker uit de kleedkamer. De winst werd niet behaald, maar het werd nog wel 3-2. Tom Janssen en Boudewijn de Kadt waren in het tweede bedrijf belangrijk als doelpuntenmakers.

Leones/DSZ 3 – SVHA 4 1-3

Afgelopen zondag hadden de mannen van Leones/DSZ een lastig kluif op het programma. SVHA 4 staat bovenin de competitie en Leones/DSZ moet het dit jaar doen met een plaats in de onderste regionen. De verstandshouding in stand werd uiteindelijk ook vertaald in de uitslag van de wedstrijd. In Beneden-Leeuwen werd het 1-3.

DSZ VR1 – Bunnik ’73 VR1 2-0

Vorig weekend boekte DSZ Dames 1 een belangrijke overwinning tegen concurrent voor de tweede plaats Buitenboys VR1. Gisteren werd daar een goed vervolg aangegeven. Tegen Bunnik '73 scoorden Manon willems en Joëlle van Summeren (met haar chocoladebeen uit een corner) waardoor de overwinning binnen was. Na het laatste fluitsignaal werd er geroepen dat het een dikverdiende zege was.

DSZ VR2 - Roda ‘28/SCD ’33 VR1 1-3

Het andere damesteam zit juist in een dipje. Voor de winterstop presteerde de dames onder leiding van Wilma van As uitstekend en deed het bovenin mee in de competitie, maar de laatste drie wedstrijden werden verloren. Ook afgelopen weekend wist het niet te winnen. Tegen het combinatieteam tussen Winssen en Deest kwamen DSZ VR2 wel op voorsprong, maar kwamen de dames van Roda ‘28/SCD ’33 sterk terug in de wedstrijd. Er werd verloren met 1-3. Mieke Lamers scoorde het enige doelpunt aan de zijde van DSZ.