Poelsestraat 52
6687BJ
ANGEREN
tel. 026-3251844

Nadat vorige week nog de laatste kans werd gegrepen om directe degradatie te ontlopen zo makkelijk liet DSZ het vandaag weer afweten. Een kansloze missie eindigde in een verlies van 0-6 in en tegen Angeren.

Zondag 21 mei.  Het begon nog alleraardigs voor DSZ alhoewel Angeren de eerste kans al na twee minuten kreeg. Via een verdediger gaat de bal op de lat. Hierna was DSZ dicht bij een treffer. Lars Spanbroek geeft een steekbal op Laurens van Dreumel in de zestien maar de verdediging voorkomt een treffer. Niet veel later een corner van Bram van Baren die Stijn ’t Jong op de borst opvangt en hard inschiet. Ook nu zegeviert de verdediging. Na ruim een kwartier de voorsprong voor Angeren. In alle vrijheid kan een aanvaller aanleggen voor een geplaatst schot. En na bijna een half uur wordt de score verdubbelt na een miscommunicatie in de verdediging waardoor keeper Terrell van den Heuvel kansloos is op de inzet. In het laatste kwartier van de eerste helft gaat het snel. De verdediging van DSZ krijgt geen vat op de snelle aanvallers van Angeren en maakt ook veel verdedigende fouten waardoor Angeren vrij gemakkelijk kan uitlopen naar 0-5.

De tweede helft wordt dan ook een formaliteit. Angeren speelt behoudend en bouwt rustig op vanuit de verdediging. DSZ probeert de aanval te zoeken met counters maar veel effect heeft het allemaal niet.  Er gebeurd dan ook niet veel meer en het spel speelt zich vooral af op het middenveld. Angeren blijft het gevaarlijkste met enkele pogingen maar Terrel van den Heuvel zat er enkele keren zeer goed bij. Behalve in de 65ste minuut. Nadat DSZ balverlies leed bij de vijandelijk zestien was het in enkele tikken raak aan de andere zijde. Vijf minuten voor tijd had DSZ de beste mogelijkheid. Tijn de Bie schiet op goal van rand zestien maar de keeper kan redding brengen. In de rebound schiet Laurens van Dreumel hard en geplaatst in maar de keeper redt wederom met een knappe duik. Met nog een uitwedstrijd voor de boeg naar GVA Doornenburg en de competitie zit er op voor dit seizoen.

Doel: Terrell van de Heuvel

Achter: Luuk Derks, Dennis Jansen (45 Pim van Wolferen), Stijn t’Jong (78 Daan Smit), Han Thijssen (60 Rick van Dijk)

Midden: Maxim Tromp, Bram van Baren, Mike Grisel

Voor: Tijn de Bie, Laurens van Dreumel (a), Lars Spanbroek