Nieuws

Nieuws

DSZ 2 doet zichzelf te kort en speelt gelijk tegen AAC/Olympia

19 april 22:00  Het was pas slechts twee weken geleden dat DSZ 2 voor de eerste keer dit seizoen tegenover AAC/Olympia 2 stond. Destijds in de thuiswedstrijd werd Ons Aller Twidde in de tweede helft vakkundig afgedroogd en verlieten we het veld met 1-3 nederlaag. Dit keer, in het paasweekend, werd het tijd voor de wederopstanding van Ons Aller Twidde om ditmaal in de uitwedstrijd tegen AAC/Olympia drie punten mee naar huis te nemen. Dat was het doel, maar na 90 minuten strijden ging slechts één punt mee naar Boven-Leeuwen. De wedstrijd eindigde met een 1-1 eindstand.meer »

238x gelezen

Ons Aller Twidde wint weer, na twee verliespartijen

11 april 21:30  Het receptuur voor een prachtige zondagmiddag lijkt ogenschijnlijk eenvoudig, maar het vergt het nodige bloed, zweet, pijntjes en bier achteraf om tot een succes te komen. De ingrediënten zijn simpel. Laten we beginnen met 9 op tijd komende fanatiekelingen, vijf instuivers en twee laatkomers. Zet daartegenover een voetbalteam uit de vijfde klasse (bij voorkeur gestoken in het blauw en geel). Voeg daar een ietwat hobbelig voetbalveld en een goed fluitende scheidsrechter aan toe en de ingrediënten zijn compleet. Laat de twee teams 90 minuten vechten voor de overwinning en aan het einde van de wedstrijd staat er een mooie 3-1 overwinning op het wedstrijdformulier. meer »

92x gelezen

DSZ 1 laat goede indruk achter in midweekse wedstrijden.

4 maart 20:30  De afgelopen 2 donderdagen heeft DSZ 6 punten toegevoegd aan zijn totaal. Het schuift hierdoor op naar de vierde plaats in de competitie. Het team van Arjen Kuijpers lijkt op stoom te komen en tegenstander SCP1 en DIOSA1 werden eenvoudig verslagen.meer »

47x gelezen

Overleden Cor Gruijthuijsen

5 december 14:00  Op woensdag 1december is ons trouwe lid van de vereniging Cor Gruijthuijsen overleden.meer »

108x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!