Nieuws

Nieuws

Sterk DSZ 2 wint met overtuigende cijfers van Woezik 5

4 oktober 17:45  Terwijl afgelopen zondag 175 wielrenners over de kasseienstroken van Parijs naar Roubaix stuiterde, streed DSZ 2 rondom het middaguur in Wijchen tegen Woezik 5. Hoewel de regen voor een treurige uitstraling zorgde, was er voor de ploeg uit Boven-Leeuwen weinig om over te treuren. Na 90 minuten stond er een eclatante 1-7 overwinning op het wedstrijdformulier. Aan mij wederom de taak om jullie in woord en geschrift mee te nemen in deze wedstrijd.meer »

60x gelezen

DSZ 2 wint eerste competitiewedstrijd van Unitas ‘28 2

27 september 14:45  Na één oefenwedstrijd en drie bekerwedstrijden kon Ons Aller Twidde zich afgelopen weekend eindelijk opmaken voor de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. Beginnend met een thuiswedstrijd tegen Unitas ‘28 2. meer »

76x gelezen

Maandagploeg aan de snoei

22 september 8:30  De maandagploeg is momenteel volop de overbodige struiken op ons complex De Hoge Berg aan het snoeien. Je kunt je voorstellen dat hierbij veel snoeiafval vrijkomt. Andere jaren moest dit allemaal ter plekke versnipperd worden; een hell of ’n job.meer »

85x gelezen

De teamfoto's van de jeugd staan online!

17 september 20:45  Tijdens de teampresentatie van de jeugd zijn ook de teamfoto's gemaakt en vanaf vandaag staan ze ook online. meer »

27x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!