Nieuws

Nieuws

Overleden Cor Gruijthuijsen

5 december 14:00  Op woensdag 1december is ons trouwe lid van de vereniging Cor Gruijthuijsen overleden.meer »

61x gelezen

Goede overwinning in Ewijk voor DSZ 2

22 november 19:45  "Zaterdag is de mooiste van de dag van week." Tenminste, dat zingen Acda en de Munnik in de soundtrack van het alom bekende voetbalserie All Stars. Dat zij zich dan vergissen door 'zaterdag' te zingen in plaats van 'zondag' laten we even achterwegen. Maar na twee weekenden zonder een voetbalwedstrijd was deze zondag gelukkig weer de mooiste dag van de week. Want dit keer mocht Ons Aller Twidde aantreden in en tegen Ewijk 3. meer »

74x gelezen

Sterk DSZ 2 wint met overtuigende cijfers van Woezik 5

4 oktober 17:45  Terwijl afgelopen zondag 175 wielrenners over de kasseienstroken van Parijs naar Roubaix stuiterde, streed DSZ 2 rondom het middaguur in Wijchen tegen Woezik 5. Hoewel de regen voor een treurige uitstraling zorgde, was er voor de ploeg uit Boven-Leeuwen weinig om over te treuren. Na 90 minuten stond er een eclatante 1-7 overwinning op het wedstrijdformulier. Aan mij wederom de taak om jullie in woord en geschrift mee te nemen in deze wedstrijd.meer »

85x gelezen

DSZ 2 wint eerste competitiewedstrijd van Unitas ‘28 2

27 september 14:45  Na één oefenwedstrijd en drie bekerwedstrijden kon Ons Aller Twidde zich afgelopen weekend eindelijk opmaken voor de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. Beginnend met een thuiswedstrijd tegen Unitas ‘28 2. meer »

102x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!