Archief - DSZ

Archief

Archief

Groot verlies DSZ 1 tegen koploper Trekvogels 1.

30 april 21:15  Trekvogels gaat terecht aan de leiding in deze 3de klasse maar de laatste overwinningen zijn met de kleinst mogelijke verschil. Van de laatste 6 wedstrijden werden er 2 gelijk gespeeld en 4 wedstrijden werden dus met slechts 1 doelpunt verschil gewonnen. Een gegeven vooraf waar DSZ ondanks een eigen matige reeks toch een klein beetje moed uit zou moet kunnen putten. Een mooie theorie vooraf maar dat ging vanmiddag niet op. Een heel goede eerste helft werd gevolgd door een zeer zwakke tweede. meer »

91x gelezen

Wederom verlies DSZ1 tegen Brakkenstein1.

23 april 19:45  In de uitwedstrijd werd met grote cijfers verloren van Brakkenstein. Nu bleef de schade beperkt en had er gezien de mogelijkheden toch een gelijkspel ingezeten. Ook Brakkenstein kreeg zijn mogelijkheden. Maar doelverdediger Guido van den Heuvel had enkele prachtige reddingen en hield zijn ploeg tot de laatste minuut in de wedstrijd voor een beter resultaat.meer »

129x gelezen

Mooi stukje in de krant over de Maandagploeg!

19 april 21:00  Maandagploeg SV DSZ: Samen staan we sterkmeer »

13x gelezen

Verlies voor DSZ1 uit bij DVOL1.

16 april 18:45  Zondag 16 april. Na twee weekenden zonder wedstrijd begint voor DSZ de laatste fase van de competitie. Met nog 7 wedstrijden te gaan is het zaak dat er punten gepakt worden. Vooral tegen directe tegenstanders. Vandaag DVOL dat op de 7de plaats staat. Thuis werd er met 3-2 gewonnen.meer »

76x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!