Wie is..............................Edwin van Wijk

Wie is..............................Edwin van Wijk

16 februari 2021 18:15


Veel van jullie weten dat Edwin nog een lekker balletje trap in het 3e elftal van DSZ, wat minder bekend is dat hij ook al jaren de ledenadministratie voor de club verzorgt.


Aan en afmelden van nieuwe leden bij de KNVB, voorbereidingen treffen voor het innen van de contributies en het up to date houden van de adresgegevens van de leden valt onder zijn takenpakket.

Edwin is een jongeman van 51 jaar die geboren is in Kerk-Avezaath, begin jaren 90 in Beneden-Leeuwen is gaan wonen om zich vervolgens in Boven-Leeuwen te vestigen.  Hij woont samen met Marieke en hun zoons Lars en Jorn in de Korenbloemstraat in het buurtschap De Pretpalen.

In dagelijks leven is hij manager tenderbureau bij Kropman Installatietechniek en in zijn vrije tijd een druk baasje. Naast het voetballen speelt hij ook nog graag een wedstrijdje bij Tennisvereniging Bolete en behalve de ledenadministratie van DSZ is hij ook al een paar jaar voorzitter van Bolete en actief lid van de sponsorcommissie bij deze vereniging.  

Edwin heeft aangegeven te willen gaan stoppen met het verzorgen van de ledenadministratie. De ledenadministratie kun je bijhouden vanaf thuis op de momenten dat het jou uitkomt. Je hoeft niet te vergaderen, de contacten met de KNVB verlopen over het algemeen digitaal en gemiddeld is het een half uurtje per week werk achter de computer.

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen en zo de club te helpen, neem dan contact op met Hemmie van Elk of Marco van Dinteren via secretaris@svdsz.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!