Scheidsrechter

Baardman, P.

Accommodatie

Onbekend

Op zondag 6 oktober speelden beide teams tegen elkaar, totdat de wedstrijd door een ongelukkige blessure van Luuk Lukkezen gestaakt moest worden. Het is inmiddels donderdag 24 oktober als beide ploegen aantreden voor de laatste 12 minuten.

Vanaf het eerste fluitsignaal proberen beide ploegen nog dat ene beslissende doelpunt te scoren. Er wordt echter zowel door de thuisploeg en de bezoekers te gehaast gespeeld. Het gevolg is veel geren en gedraaf gecombineerd met veel balverlies.

Spanning is er genoeg. We mogen maar één echte grote kans noteren. Na 8 minuten krult Luuk Lukkezen de bal fraai in de bovenhoek. De Dreumelse doelman weet echter op het laatste moment de bal uit zijn doel te ranselen. Enkele minuten later fluit de scheidsrechter af. Eindstand 1-1.