DSZ 1 wint met overtuigende cijfers van SVHA 1

DSZ 1 wint met overtuigende cijfers van SVHA 1

SVHA 1 (zon)

1 - 3

Sv DSZ 1 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

Datum

2 oktober 2016 14:00

Scheidsrechter

Neelis, C.

Accommodatie

Sportpark De Elze
De Elzelaan 3
7241RX
LOCHEM
tel. 0573-252566

Afgelopen zondag stonden SVHA 1 en DSZ 1 in Herveld tegenover elkaar. Een week geleden verloor DSZ in de allerlaatste minuut van Roda '28 en had als doel om zich te revancheren. De ploeg uit Herveld was daarentegen opzoek naar de eerste overwinning in de competitie. Ondanks dat de wedstrijd gelijk opging trok de ploeg uit Boven-Leeuwen uiteindelijk aan het langste eind. Het werd 1-3.

In voorgaande duels werd er niet veel gescoord door de Boven-Leeuwense ploeg. In drie duels stonden er maar twee doelpunten op het standenbord in het voordeel van DSZ. De aanval had vandaag de taak om dat te veranderen. DSZ begon al goed aan de wedstrijd. Ondanks de kansen over en weer prikte Dennis van Hees in de eerste helft zijn eerste doelpunt in de competitie binnen. 


Dennis was niet de enige doelpuntenmaker in de wedstrijd die zijn eerste competitiedoelpunt maakte. DSZ-spits Roy Peters is ook van de 'hatelijke' nul af. In de afgelopen weken zag je dat de drang naar een doelpunt groot was bij de spits. Nu hij eindelijk zijn goal te pakken heeft, is hij vrij om zich te laten gelden voor DSZ.

Hoewel er een riante score op het scorebord stond was de wedstrijd nog niet gelopen. In de stromende regen kwam SVHA terug in de wedstrijd door net voor tijd de 1-2 te scoren. De oranjemannen bleven kalm en gingen opzoek naar de veilige 1-3. 

Het derde doelpunt aan DSZ kwam uiteindelijk ook. Roy Peters was inderdaad vrij en scoorde zijn tweede van de middag. Daarmee werd de overwinning veilig gesteld en klom het uiteindelijk naar plaats zeven.

Aankomend weekend speelt DSZ een thuiswedstrijd tegen Aquila 1. De Dreumelse ploeg wordt een lastige tegenstander voor de Boven-Leeuwenaren. Aquila staat ongeslagen bovenaan met vijftien punten uit vijf wedstrijden. Deze week gaat de focus weer geheel op aankomende zondag om daar Aquila het vuur aan de schenen te leggen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!